Wie zijn wij?

Wij zijn Rose en Edwin en wij wonen op een woonboerderij op het Brabantse platteland: de Foster Kitten Farm.

We hebben op de boerderij onze eigen katten Granger en Izhara, onze hond Brego en een gezellige ren met kippen en konijnen. 

Wat is de Foster Kitten Farm?

Op de Foster Kitten Farm vangen wij kittens en soms ook moederpoezen op van Dierenopvangcentrum Breda die om wat voor reden ook een slechte start hebben gehad. Bij ons krijgen ze de liefde en zorg die ze nodig hebben om aan het einde van hun verblijf bij ons op zoek te gaan naar een furrever home.

Bagheera

Wat wij doen

Op de Foster Kitten Farm vangen wij pleegkittens op voor Dierenopvangcentrum Breda. Het gaat om kittens en soms ook moederpoezen met verschillende achtergronden en van verschillende leeftijden. Sommige kittens worden in het wild zijn geboren,  sommigen zijn ergens achtergelaten door hun baasjes en anderen worden naar het asiel zijn gebracht.

Deze kittens vangen wij liefdevol op en geven wij in samenwerking met Dierenopvangcentrum Breda de (medische) verzorging en socialisatie die zij nodig hebben voordat zij klaar zijn om op zoek te gaan naar nieuwe eigenaren. 

Dierenopvangcentrum Breda dekt de medische kosten en levert basismiddelen als voer en kattengrit. Wij geven de kittens onze tijd en liefde en verwennen ze soms met wat extra’s. Uiteindelijk zoeken wij, al dan niet via www.ikzoekbaas.nl, naar een goede match met hun nieuwe baasjes.

Onze missie

Wij zoeken actief de interactie op met zowel potentiële nieuwe baasjes als mensen die interesse hebben om pleeggezin te worden.

Het is onze missie bewustwording te creëren over het zwerfkattenprobleem in Nederland.

Wij hopen kattenliefhebbers te inspireren en motiveren om bij te dragen aan de oplossing van dit probleem. Bijvoorbeeld door kittens te adopteren of zelf pleeggezin te worden.

Lorelei Winky

Dit doen wij door mensen mee te nemen in de avonturen op de Foster Kitten Farm en informatie te verstrekken over pleegkittens, kattengedrag, -adoptie en -castratieprojecten.

Nori een paar dagen oud

Onze kittens

Kittens krijgen bij ons een goede basis voor een gezond en gelukkig leven bij toekomstige baasjes. Ook geven wij voorlichting over wat de zorg voor een kitten met zich meebrengt. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat kitten en baasje gelukkig met elkaar zijn en ook blijven.