Waar haal jij je kitten vandaan

Door Rose

Een van de belangrijkste beslissingen die je in het begin zult maken, is waar je je kitten vandaan haalt. Je kunt kiezen uit een dierenopvang, een fokker, een veilingsite, een pretnestje of uit het buitenland. Benieuwd hoe ik tegenover deze opties sta? Lees hier meer.

Ben jij klaar voor kittens in huis?

Door Rose

Misschien denk je al langer na over een kat in huis of misschien heb je kittens gezien waardoor je nu overweegt ze aan te schaffen. In deze blog 10 vragen die je jezelf moet stellen als je overweegt een of meer kittens te nemen.

Kittenuitzet: wat heb je nodig?

Door Rose

Om de baasjes op weg te helpen, geef ik jullie vandaag een ‘basis kittenuitzet’. Dus wat heb je nodig als je een kitten in huis haalt? Ik benoem hier wat je nodig hebt en waar je op moet letten als je de spullen een plekje geeft.

Afscheid nemen van pleegkittens

Door Rose

Er is één vraag die wij vrijwel standaard krijgen als we vertellen dat we pleeggezin zijn voor kittens: “Is dat dan niet moeilijk als ze weer weggaan?”. Vandaag, de dag waarop we afscheid nemen van drie kittens, vinden jullie het antwoord hierop in deze blog.

10 redenen om pleeggezin te worden

Door Rose

Het opvangen van kittens brengt zoveel moois en fijns in ons leven dat we voorlopig ook echt niet van plan zijn te stoppen. Maar wat maakt het nou zo leuk? Zo bijzonder?